IMG-20141127-WA0017Ik ben Daphne Boonstra en sinds 2011 gediplomeerd trimster.

Ik ben opgegroeid met allerlei dieren, waaronder een Newfoundlander en een Jack Russell en daarna met St. Bernards. Op dit moment ben ik in het bezit van een bonte Newfoundlander (Xerash), een Fryske Wetterhoun (Saye) en een Grote Poedel (Micky)

Van jongs af aan is dit een passie geweest. Het kon dus ook niet anders dan dat ik opleidingen heb gevolgd in de dierenbranche.

Dit begon met de opleiding Dierverzorging niveau 4, gevolgd door de opleiding Paraveterinair (dierenartsassistent). Beide heb ik succesvol afgerond, maar hierdoor had ik nog niet mijn droombaan gevonden.

Tijdens de opleiding Dierverzorging heb ik kennisgemaakt met een trimsalon en daardoor ben ik in 2009 begonnen met de opleiding Hondentrimmen bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) Hiervoor heb ik in 2011 mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Om mijn kennis up to date te houden bezoek ik zoveel mogelijk verschillende specialisatiecursussen en shows. Daarnaast volg ik online en via vakbladen alle laatste informatie over modellen en trimtechnieken.