Helaas zien wij nog regelmatig honden in de trimsalon met klitten. Uiteraard hebben wij hiervoor begrip en kan dit komen door allerlei situaties zoals blessures, tijdgebrek of omdat de hond het thuis niet toelaat.

Wel is een goede borstelbeurt ontzettend belangrijk voor het welzijn van de hond. En dan ook voor het baasje natuurlijk: een blije hond is een blije baas!

Zonder klitten is het bezoek aan de trimsalon uiteraard ook veel fijner voor de hond (ontklitten is pijnlijk, zelfs dmv scheren) Daar helpen wij u graag bij. Een borstelbeurt is exclusief wassen, drogen, ontklitten en/of andere trimbehandelingen.

Een schone hond is makkelijker te onderhouden en gezonder. In de vacht blijven vuil, pollen en andere viezigheden hangen. Ze liggen bij ons op de bank of zelfs op bed, we aaien ze en de kinderen knuffelen uitgebreid met ze, wel zo fris dus!

Vandaar hebben wij de mogelijkheid om u te helpen met een heerlijk schone hond in huis. Dit is wel uitgesloten voor de stokharen zoals de Berner Sennens, Herders, Golden Retrievers etc. Hiervoor is een ontwolbehandeling in te plannen (was-blaasmethode)

Zowel een borstelbeurt als een wasbeurt is los in te plannen maar u kunt ook een abonnement nemen. In dat geval betaalt u 5 borstel – of wasbeurten en krijgt u de zesde van ons gratis! Neemt u beide abonnementen, dan doen wij als service nog een tussenbeurtje erbij.

Hieronder een overzicht van de kosten:

Borstelbeurten / abonnement:

Klein € 15,- per keer of €75,- voor abonnement Middel €20,- per keer of €100,- voor abonnement Groot €25,- per keer of €125,- voor abonnement Extra groot €30,- per keer of €150,- voor abonnement Ontklitten kost €15,- per kwartier

Wasbeurten / abonnement:

Klein €25,- per keer of €125,- voor abonnement Middel €40,- per keer of €200,- voor abonnement Groot €55,- per keer of €275,- voor abonnement Extra groot €30,- per keer of €150,- voor abonnement